Esteu aquí: Inici ca Notícies Tècnics/ques i professors d’un curs de l’ETSEA visiten l’Arborètum per dur a terme una activitat pràctica

Notícies

Tècnics/ques i professors d’un curs de l’ETSEA visiten l’Arborètum per dur a terme una activitat pràctica

03/02/2020

En la vint-i-quatrena edició del curs ‘Técnicas de reconocimiento de plántulas y diásporas de malas hierbas’

Enguany han estat cinquanta les persones matriculades entre tècnics/ques i delegats d’empreses de fitosanitaris, empreses de serveis i cooperatives d’arreu de l’Estat espanyol, juntament amb els estudiants del màster de ‘Protecció Integrada de Cultius’.

El curs, de vint hores lectives, està organitzat pel grup consolidat de Malherbologia i Ecologia Vegetal de la Universitat de Lleida. S’estructura en sessions d’aula, laboratori, informàtica i sortides de camp. La darrera d’aquestes sessions pràctiques de camp es dugué a terme el passat divendres dia 31 de gener, a la zona de serveis i en el paisatge ‘pineda mediterrània’ de l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida. Aquesta sessió es dedicà a la identificació d’espècies de males herbes en estat de plàntula.

L’objecte del curs és oferir als assistents unes bases conceptuals amplies i precises per dur a terme una correcta identificació de les males herbes dels conreus a fi d’optimitzar-ne el control.

Accions del document

Apadrinament d'arbres
destacat
Inscripció visita a l'Arborètum
destacat
Tallers
destacat
Fes-te soci
destacat
Activitats de tardor
destacat